Flygfrakt

Flygfrakt är det perfekta alternativet när ert gods behöver komma fram snabbt och säkert.

Med hjälp av våra samarbetspartners världen över kan vi erbjuda en pålitlig ”dörr till dörr”-service med hög kvalitet både gällande upphämtning, leverans, personlig kommunikation och enkla statusuppdateringar.

När ni frågar pris och lösning för en flygfrakt kan vi även hjälpa er att spara tid genom att samtidigt jämföra pris och ledtid med andra alternativ. Exempelvis kan en mindre sändning som skickas med kurirbolagens nätverk istället för flygfrakt både innebära kortare ledtid och lägre kostnad.

Vi kan självklart offerera sändningen som måste levereras till mottagare redan imorgon, men lämnar gärna även prisindikationer för sändningar som kan bli aktuella att skeppa vid senare tillfälle. Kanske har ni en projektansvarig som jagar priser för upphandlingen som ligger ett halvår framåt i tiden…

Flygfrakt som transporterar varor
Export-frakt

Export

Import-frakt

Import

Crosstrade-frakt

Crosstrade

Dörr till dörr

Dörr till dörr

Vi tar hand om hela leveransprocessen för att göra det så smidigt som möjligt för er, från avsändare till mottagare.

Frakt via chartertjänst

Charter

För de tillfällen då standardalternativ inte riktigt passar, erbjuder vi chartertjänster för att möta era exakta krav.

Projektfrakt som levereras

Projektfrakt

Vi har erfarenheten, resurserna och kontaktnätet för att säkerställa en flexibel och säker hantering. Detta genom ett nära samarbete med partners över hela världen som alla är specialister på hantering av komplexa projektfrakter.

Tullhantering

Tullhantering

Vi tar hand om er tullhantering och all nödvändig dokumentation, samt övervakning av tullavgifter och skatter. Vi kan även samarbeta med tullmäklare vid behov

Farligt gods

Farligt gods

Specialiserade tjänster för transport av farligt gods, med full efterlevnad av säkerhetsstandarder.

Tidskritisk frakt

Tidskritisk frakt

Konsolidering

Konsolidering

Och mycket mer...

Silent Transport strävar alltid efter att överträffa era förväntningar genom att erbjuda en heltäckande uppsättning tjänster som effektivt täcker alla era logistikbehov.

Engelsk flag
EN
Tysk flag
SV